Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 18-07-2017 09:24:29
Geldzaken & Recht

Mag een winkel 1 en 2 cent munten weigeren

de kassa geeft wel het bedrag aan en dat schept veel onduidelijkheid maar dat komt omdat pin betalingen wel op de cent worden afgerekend en contant niet.


maar on nu te gaan zeuren over 2 cent? volgens mij doen dat alleen mensen die alleen gewent zijn om bij de aldi boodschappen te doen dat is de enigste winkel waar ik van weet dat die nog centen terug geeft.


als ik dan al eens naar de aldi (voor een mooie aanbieding)  ga en contant betaal dan laat ik die klote centen lekker houden nergens worden ze meer aangenomen zelfs hier net over de grens met duitsland krijg je ze niet eens meer.


en het afronden van prijzen op producten zou u nog meer gaan kosten.


wist u dat zelfs muntgeld automaten van banken ook geen 1 & 2 cent accepteren? misschien is dat ook de redenen dat winkels ze niet meer willen.