Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fo
Fotoalbum Frank - 24-07-2017 17:24:11
Winkels & Webshops

Fotoalbum.nl 3 albums zonder foto's, wel bijschriften

in het voorjaar van 2017 ben ik opgelicht door fotoalbum.nl. ik blijk niet de enige; consumentenwebsites als die van kassa!, radar, klacht.nl en de consumentenbond staan vol verhalen van mensen die bij dit bedrijf een fotoalbum hebben gemaakt en betaald, maar nooit iets mochten ontvangen. 


 


inmiddels is de website van fotoalbum.nl gesloten en wordt de telefoon niet meer opgenomen. maar de mensen erachter zijn nog altijd actief! de laatste mogelijkheid tot genoegdoening is aangifte doen bij de politie. die geeft dat pas kans van slagen wanneer meerdere gedupeerden zich verenigen. 


 


vandaar dat ik op zoek ben naar mensen die vergelijkbare slechte ervaringen met fotoalbum.nl hebben: https://www.youtube.com/watch?v=rtonih0xk2y