Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 31-07-2017 03:27:28
Vrije tijd & Tuin

Erfgrens

Hallo jenny,

zet de schutting op je eigen grond, dan ben je van het gezeur af. je betaalt haar dan ook helemaal zelf. wanneer je de schutting op de erfgrens zet, wordt de buurman automatisch voor de helft eigenaar, ook al betaalt hij geen cent mee! de schutting wordt dan mandelig, heet dat.

recentelijk heb ik een kokowall schutting met hardhouten palen laten plaatsen.  ze staat ongeveer 15 cm van de erfgrens op mijn grond, omdat daar eerder een coniferenhaag stond. mijn buurman vroeg mij, zonder dat ik het er met hem over had gehad, hoeveel hij bij moest betalen aan het deel tussen hem en mij in. na een maand heb ik hem de rekening van € 1530,- gegeven, waarvan hij binnen twee dagen de helft oveboekte. kijk, zo kan het ook: een goede buur is beter dan een verre vriend! er komt bij nader inzien over een maand nog een hardhouten dekbalk over de gehele schutting en die 20 mtr. neem ik volledig voor mijn rekening. want bij zo'n buurman ga je niet over "peanuts" zeuren!

hardwerrorman.