Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
collie91 - 04-08-2017 11:04:02
Computers & Telefonie

Chili security betrouwbaar bedrijf

Vandaag ben ik benaderd door dit bedrijf. ook ik was huiverig, maar hierbij de volgende feiten:
- ik heb inderdaad meegedaan aan een online prijsvraag;
- de dame die ik aan de telefoon heb gesproken (welke overigens goed nederlands sprak), heeft uitgelegd wat hun belang hierbij is. het is van oorsprong een deens bedrijf, welke onlangs is gestart met de uitrol van hun activiteiten in nederland. door deze actie willen zij meer naamsbekendheid krijgen.
- positieve, recente recensies op trustpilot door geloofwaardige recensenten. (https://nl.trustpilot.com/review/chilisecurity.com)

dit heeft mij doen besluiten om op het aanbod in te gaan, dus voor volgende week heb ik een afspraak staan. voor de volledigheid kreeg ik direct een afspraakbevestiging, waarin tevens ook de naam staat vermeld van degene die mij hierbij gaat helpen. vooralsnog ben ik dus hoopvol!