Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-08-2017 09:53:50
Garantie & Verzekeringen

Ik ben opgelicht op marktplaats door leningaanbieders

Hallo parrot , 

mosterd na de maaltijd , 


waar moet je bij een online lening op letten?

wanneer je bij iemand een lening gaat afsluiten is het belangrijk om vooraf alle informatie te verzamelen. ga na wat voor bedrag je als lening zult ontvangen, hoe hoog de rente gedurende de lening is, of de rente nog zal stijgen, hoelang de looptijd van de lening is en probeer om een goed beeld te krijgen van hoe de lening in elkaar zit. dit helpt om te bepalen of er sprake is van een echte lening of dat iemand je probeert op te lichten. wanneer je alle informatie hebt ontvangen is het goed om te beseffen dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dat dit het vaak ook is.


als je via websites zoals marktplaats een lening wilt afsluiten dan zul je in veel gevallen een reactie krijgen van mensen die jou wel een lening willen verstrekken. zij willen vooraf wel bepaalde administratiekosten van je ontvangen waarmee je de lening aankoopt. dit bedrag geldt, aldus de contactpersoon, als verificatie dat je het geld gaat terugbetalen. het is belangrijk dat je hier niet intrapt omdat je hier te maken hebt met een oplichter. deze persoon probeert jou eerst een bedrag op zijn of haar rekening te laten storten waarna deze vervolgens niets meer van zich laat horen. je bent dan dus jouw geld kwijt.

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.geldlenen.org/pas-op-oplichting/" target="_blank">https://www.geldlenen.org/pas-op-oplichting/