Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-08-2017 16:28:55
Computers & Telefonie

Chili security betrouwbaar bedrijf

@collie91 ,




co

door collie91 11 aug. 2017 om 15:19 
1 antwoorden / vragen


inmiddels hebben ze bij mij goed geholpen met de gratis chili optimalization (ter waarde van € 59,95) en ben ik een tevreden potentiële klant!





daar heb ik echt geen bedrijf voor nodig , kunt u zelf ook doen .

chili optimization : 


computer versnellen

is je computer traag en wil je hem sneller maken? dat is geen probleem met chili optimization. ons computerhulp team kan uw pc versnellen op verschillende manieren. enkele van de zaken die gebeuren tijdens het opschonen en versnellen:



volledige computerbeveiliging check
pc opschonen van cookies en andere bestanden
beveiligingsupdates en andere software updates
geïnfecteerde bestanden verifiëren en windows antivirus test installeren
ongebruikte programma’s en overbodige software verwijderen
applicaties bij het opstarten deactiveren

computerhulp op afstand

deze en veel meer optimizaties gebeuren door ons computerhulp team. zij zullen uw computer op afstand overnemen via teamviewer. hierdoor kan u het volledige proces zelf op uw computer volgen. u hoeft zich geen zorgen te maken, er worden enkel systeem- en besturingsbestanden onder de loep genomen, geen privé bestanden. alvorens de optimizatie uit te voeren zal er een herstelpunt worden aangemaakt als back-up. daardoor kunnen we het proces vergelijken en terugdraaien.