Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Annerieke-HIA - 13-08-2017 11:47:13
Vakantie & Reizen

Gratis reis van baden consultancy en hotel piccolo

Dank u voor uw antwoord. het heeft veel onrust gegeven omdat de brieven en telefoontjes erg dreigend waren en de kosten zijn opgelopen.

het vervelende is dat ook al heb je gelijk, je weet het nooit. ze doen dit al sinds 2014!


https://drimble.nl/politiek/44942002/het-zwakke-optreden-van-de-autoriteit-consument-en-markt-acm.html" target="_blank">https://drimble.nl/politiek/44942002/het-zwakke-optreden-van-de-autoriteit-consument-en-markt-acm.html

dus zelfs in de politiek worden er vragen gesteld over premium kiosk en baden consultancy. maar ze houden gewoon niet op.

blijkbaar wordt er niet tegen op getreden en ja, de brieven zijn per post binnen gekomen. bovendien werd ik steeds gebeld door het incassobureau.

maar reageren op het incassabureau heeft geen zin meer want die werken niet meer met ze samen. ik wil gewoon niet dat ze opnieuw beginnen.

annerieke
hendrik-ido-ambacht