Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 03-09-2017 13:27:59
Computers & Telefonie

Activering produsctcode microsoft office professionel plus

Waar staat de productcode?

de manier waarop je de productcode kan vinden hangt af van de manier waarop je office verkregen hebt. als office al op je computer voorgeïnstalleerd was, zal de code bijgevoegd zijn in de verpakking van je computer.


het kan ook zo zijn dat de code op de kassabon staat. dit is echter vaker het geval als je de software los gekocht hebt. heb je office als los softwarepakket aangeschaft, dan kun je de productcode op de achterkant van de kaart in de verpakking vinden. als je office via een online winkel gekocht hebt, kan het zijn dat je de productcode via e-mail ontvangen hebt. deze staat dan meestal op de digitale factuur.
https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/zo-kun-je-de-productcode-van-microsoft-office-vinden/" target="_blank">link