Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 04-09-2017 20:57:31
Computers & Telefonie

Activering produsctcode microsoft office professionel plus

Beste billyboy, als je er met microsoft niet uitkomt dan kun via heidoc.net  de iso van microsoft office downloaden. https://heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool" target="_blank">klik hier 


zodra je het programma'tje hebt gedownload dan open je deze en kies je welke versie en klik op installeren/downloaden. er wordt dan om een productcode gevraagd. nadat je office hebt geïnstalleerd en je deze opent (b.v. exel of  word) dan kan je een scherm krijgen om nogmaals op een andere manier te activeren.
kies voor telefonisch met het 0800-0233487 nummer.  je moet dan de groepen van cijfers ingeven met de telefoon. zodra je dat gedaan hebt krijg je de vraag op hoeveel pc's office is geïnstalleerd. geef hiervoor één op. je krijgt dan de codes die je in de vakken a t/m h moet invullen. deze codes gewoon opschrijven en het activeringsscherm open laten. vul de codes na de telefonische afhandeling in in de vakken op het activeringsscherm en activeer deze. in principe moet je de codes gelijk invullen, maar dat gaat te snel. het werkt namelijk ook als je de telefoon na de opgave afsluit. versta je het niet goed wat ze opgeven, dan kun je het laten herhalen. 
veel succes en m.vr.gr.