Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron503 - 08-09-2017 14:09:47
Winkels & Webshops

Goedkoopste supermarkt

Hoe goedkoop een supermarkt is betreft de vaste prijzen maar is dat wel relevant want om echt goedkoop boodschappen in te slaan dien je van alle supermarkten de aanbiedingen naast elkaar te leggen en op basis van die aanbiedingen een soort schema te maken en bij elke afzonderlijke supermarkt dat kopen wat in de aanbieding is. uiteraard wel lopend of op de fiets gaan want met de auto al die supermarkten af kost brandstof en met wat pech een kapitaal aan parkeergeld.
spaaracties voor pannen of toegangskaarten voor e.e.a. zijn voor de supermarktketens winstgevend want "gratis" is voor menig nederlander een toverwoord en dat verhoogd uiteraard de omzet want dat voorkomt dat de klant zoals ik net al aanhaalde gaat supermarkt hoppen om goedkoop boodschappen te doen.
bij de dekamarkt loopt een tefal pannen actie, bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel en bij 15 zegels dus 150 euro besteden kun je tegen een "hoge korting" een pan aanschaffen die je niet eens echt nodig hebt maar aan de drukte in de supemarkt te zien zijn klanten druk aan het sparen.