Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-09-2017 09:14:49
Huishouden & Energie

Nieuwe droger

Hallo elske2001 , 

17 -04-2017 bij coolbleu nieuwe condens droger gekocht.


is een product ondeugdelijk? dan hebt u recht op een gratis reparatie óf een nieuw product. dat moet binnen een bepaalde tijd en zonder dat u daar te veel last van hebt. de verkoper kan ervoor zorgen dat u een product te leen krijgt, zolang de reparatie duurt. u kunt niet altijd kiezen tussen een reparatie of een nieuw product. soms wil de verkoper het product alleen maar repareren, omdat dat goedkoper voor hem is. in zo'n geval mag de verkoper zeggen dat hij alleen wil repareren.


gaat het product binnen zes maanden na aankoop kapot? of is er binnen zes maanden iets mis met het product? dan moet de verkoper bewijzen dat dit uw schuld was. gaat het product na zes maanden of langer kapot? dan moet u zelf bewijzen dat dit niet uw schuld was. hebt u het product normaal gebruikt en is het versleten? of hebt u het verkeerd gebruikt? dan moet u de reparatie zelf betalen. u hebt dan dus geen recht op een gratis reparatie of een nieuw product .

voor verdere informatie klik op de rode regels ( zie ook benedenaan voorbeeldbrieven ) 

https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie 

https://www.consuwijzer.nl/elektronica/garantie/hoe-vaak-mag-verkoper-repareren-vervangen-voordat-ik-geld-terug-mag-vragen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/elektronica/garantie/hoe-vaak-mag-verkoper-repareren-vervangen-voordat-ik-geld-terug-mag-vragen