Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 21-09-2017 08:41:11
Auto & Vervoer

Moet ik betalen voor prijsopgave voor onderhoudsbeurt fiets

U heeft een leenfiets gekregen en een nauwkeurige diagnose die waarschijnlijk wel even verder gaat dan een "prijsopgave voor onderhoudsbeurt". een onderhoudsbeurt is iets anders dan een reparatie - onderhoud doe je op een fiets die verder gewoon in orde is. ik vind een bedrag van €25 heel redelijk voor de huur van een leenfiets en diagnose van uw fiets.

maar u bent van het type dat de fietsenmaker om een gratis diagnose vraagt en de buurjongen met op internet aangeschafte onderdelen de fiets laat maken. net zeeuw meisje: géén cent te veel! en u heeft nog helemaal niet door dat u zichzelf uiteindelijk in de vingers snijdt. op zich ook wel weer komisch.

en dan hier nog eens van die smartass antwoorden op anderen want u wilt alleen "juridische antwoorden" - u zou een juridisch antwoord niet eens herkennen als het u door de rechtbank gegeven werd, tenzij het gratis was!