Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-09-2017 00:06:10
Geldzaken & Recht

Moet ik de feratum lening voldoen

Hallo 1981 , 

wat moet ik doen als ik niet op tijd terug kan betalen ?

kunt u door onverwachte omstandigheden uw lening niet op of voor de vervaldatum voldoen, dan verzoeken wij u vriendelijk om een mail te sturen naar debiteuren@ferratum.co.uk op de vervaldatum. zo kunt u dan een regeling treffen in verband met uw betaling. stuurt u geen email dan kunnen er extra kosten aan uw lening worden toegevoegd.

tijdens de aanvraag dien ik een keuze te maken tussen garantstellingen , waarom ?

de garantstelling zorgt ervoor dat ferratum minimaal risico loopt over het uitgeleende bedrag. tijdens de aanvraag kunt u een garantsteller selecteren. hierbij heeft u de keuze uit een persoonlijke garantstelling, d.w.z. iemand uit uw privé-omgeving, of door gebruik te maken van de dienstverlening aangeboden door de externe garantsteller. indien u ervoor kiest om gebruik te maken van de externe garantsteller wordt er een garantieprijs in rekening gebracht.

hoe werkt de externe garantstelling ?

de externe partij biedt u de service van garantstelling. indien u geen persoonlijke garantsteller hebt biedt de externe garantsteller de ideale service aan waarbij u snel en eenvoudig gewaarborgd bij ferratum een lening kunt aanvragen. deze service verloopt naast de lening bij ferratum. 

https://www.ferratum.nl/sites/ferratum.nl/files/gg_costs_algemene_voorwaarden.pdf" target="_blank">klik hier voor meer informatie de over de externe garantsteller, algemene voorwaarden en de bijbehorende kosten.

voor verdere informatie , klik op de rode regels .

https://www.ferratum.nl/veelgestelde-vragen" target="_blank">https://www.ferratum.nl/veelgestelde-vragen

lees ook hier , 

https://kassa.bnnvara.nl/gemist/nieuws/ferratum-omzeilt-toezicht-en-blijft-hoge-kosten-rekenen-voor-minileningen