Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sarash - 11-10-2017 13:33:56
Geldzaken & Recht

Wehkamp lening oversluiten onmogelijk uitkering weet geen oplossing

Misschien een idee om lid te worden van besparingsgroepen op fb. zodat je tips krijgt op hoe te besparen en zo de lening zo snel mogelijk kan aflossen. het lijkt vaak dat we niets meer te missen hebben maar soms door tips van andere zie je opeens toch dat je iets over hoofd ziet.
maar stort als eerste als je in mei vakantiegeld krijgt dit naar de wehkamp .... scheelt toch , maar blijf wel de 71 euro betalen , want die gaat bij aflos omlaag.
kijk eens of je iets te verkopen hebt en zet het op marktplaats. je hebt misschien wel ergens iets wat je gewoon nooit meer gebruikt .... kunnen boeken,kleren, lampen enz enz zijn en als je het verkoopt .. al is het maar 5 euro .. betaal er mee af.
boodschappen in 4 enveloppes of 5 afhankelijk van hoeveel weken in de maand, en koop daar je eten van. probeer zo goedkoop mogelijk te eten en wat je die week overhoudt ... betaal daar mee af. 
vraag geld op je verjaardag ipv kadoo's, en betaal er mee af.
zo betaal je toch beetje bij beetje meer af dan die 71 euro.als stimulans kan je gewoon langszaam het rentebedrag op de site naar beneden zien gaan. 
maar blijf die 71 betalen want die kan je nu ook betalen.
het is balen maar de lening moet je dus hoe dan ook bij de wehkamp betalen. en zoals je aangeeft kan je het niet lenen van familie of andere banken. dus enige wat je nu kunt doen is elk dubbeltje wat je overhebt op die rekening storten.
succes !