Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-10-2017 16:55:29
Voeding & Gezondheid

Mijn vrouw heeft afslank pillen gekocht met niet goed geld terug actie.

daar de tekst niet goed geld terug niet goed geld terug misleidend is kan u zich beroepen op heroepings recht wegens dwaling.


immers wordt er beweerd dat je het terug zou mogen sturen als het niet goed is en dat is hier het geval.


het juridische loket heeft een voorbeeld brief die u kan uitprinten en toesturen naar het bedrijf https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/koop-ongedaan-maken" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/koop-ongedaan-maken 


ook staat er duidelijk te lezen dat er geen nare bijwerkingen zijn en dat blijkt dus ook niet waar te zijn dus heeft u wel degelijk recht om de koop te ontbinden.


maar zo asl ik opmerkte bij "diewilik" er bestaat maar eén afslankpil en dat is asenicum, geganadeerd binnen een paar dagen ben je slank maar na enkele maanden heb je dan ook geen vel meer aan je lijf maar wel een verdrietige echgenoot en familie.


echt afslanken doe je door veel sporten en je eetpatroon aanpassen daarvoor kan je terecht bij een dieetist(e).