Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 16-10-2017 14:35:17
Geldzaken & Recht

Wehkamp lening oversluiten onmogelijk uitkering weet geen oplossing

door smoking185 11 okt. 2017 om 20:18
22 antwoorden / 11 vragen
ik zal zeker nog bekijken waar ik nog verder op kan besparen.
ga zeker me best doen om extra te sparen en dan alles in 1x aflossen.

meerdere personen hebben hier al een opmerking over gemaakt. dit is onverstandig.
het bedrag aan rente dat u betaalt wordt bepaald door de hoogte van het bedrag dat op een bepaald moment nog te betalen is en de tijd die u nodig hebt om het af te lossen.

op het moment dat u iedere maand b.v. 10 euro meer aflost wordt het geleende bedrag waar de rente over wordt berekend lager, de looptijd korter en het te betalen bedrag aan rente minder.
als u b.v. uw vakantiegeld als extra aflossing gebruikt scheelt dat echt.
op de manier zoals u van plan bent om te gaan doen betaalt u onnodig nog meer kosten. dat zou jammer zijn.

ik denk dat hier staat hoe u dat kunt doen (maandbedrag verhogen of extra aflossing):https://login.wehkamp.nl/?redirecturl=https://mijn.wehkamp.nl/mijnbetaalgemak" target="_blank">https://login.wehkamp.nl/?redirecturl=https://mijn.wehkamp.nl/mijnbetaalgemak of https://login.wehkamp.nl/?redirecturl=https://mijn.wehkamp.nl/" target="_blank">https://login.wehkamp.nl/?redirecturl=https://mijn.wehkamp.nl/
of u kunt het via mail navragen: https://www.wehkamp.nl/klantenservice/contactformulier.aspx?page=inf&ihc=con&cm_sp_o=beubyfzfbwcjckbelcjcwfzbk" target="_blank">https://www.wehkamp.nl/klantenservice/contactformulier.aspx?page=inf&ihc=con&cm_sp_o=beubyfzfbwcjckbelcjcwfzbk