Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 19-10-2017 11:19:24
Auto & Vervoer

Hoe te handelen na een "sloopauto" aan de garage te hebben verkocht, maar de auto voor veel geld te koop zien staan?

Beste helen,

heeft uw dochter al uitleg gevraagd aan de garagehouder? wat was zijn verklaring?

er werd u verteld dat de auto waarschijnlijk niet te repareren zou zijn en alleen nog als sloopauto dienst kon doen. "waarschijnlijk" is hierbij het kernwoord, want in dit geval heeft de garagehouder blijkbaar geluk gehad. en dat de auto voor €2.950,- te koop staat, wil natuurlijk nog niet zeggen dat hij ook voor dat bedrag verkocht gaat worden. zoals hier meermaals aangegeven: bij reparatie in opdracht moet er winst gemaakt worden en zouden de kosten de dagwaarde wellicht overschrijden. bij reparatie in eigen beheer zit die winst in de verkoopprijs verwerkt.

wie weet treft u de garagehouder in een goede bui en is hij bereid zijn geluk met u te delen. maar rechten hebt u helaas niet.

sterkte en succes!