Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Joever - 25-10-2017 10:23:28
Geldzaken & Recht

Toeslagpartners ja of nee?


dan heb ik het waarschijnlijk verkeerd gelezen. echter snap ik uw opmerking niet dat "ik zaken om aan het keren ben". op de website van de bd staat namelijk:

==================================================================================================================================
u krijgt de toeslagen samen


hebt u een toeslagpartner? u krijgt de toeslagen dan samen. het https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/hoe_werken_toeslagen/kan_ik_toeslag_krijgen/inkomen/inkomen" target="_blank">inkomen van uw toeslagpartner telt mee bij de berekening van uw toeslag. krijgt u later in het jaar een toeslagpartner? dan telt toch het inkomen van het hele jaar mee. 
==================================================================================================================================
ik lees dat als één toeslag aangezien het samen is.

en waarom zou de belastingdienst er ons niet op zou moeten wijzen? als er belastingtechnisch iets veranderd, samenwonen, trouwen etc is het toch logisch dat de instantie die erover gaat u inlocht over de gang van zaken? ik lees in andere posts omtrent de zorgtoeslag dat mensen namelijk een brief krijgen van de bd als wel of geen recht meer hebben op zorgtoeslag of dat er wat wijzigd in het wel of niet zijn van toeslagpartners.

excuses als ik uw ogen iets doms vraag maar ik snap de vijandigheid (onzin, u keert zaken om etc) in uw reactie even niet. ik stel gewoon een serieuze vraag aangezien ik hetzelf niet weet.