Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 27-10-2017 14:38:15
Huishouden & Energie

Ga niet over op electriciteit: het is duurder dan gas!

Ja, elektriciteit is in veel gevallen duurder dan gas, maar gezien de ontwikkelingen op energiegebied zou ik nu niet meer investeren in apparatuur dat gas nodig heeft. wat als de gaskraan in groningen helemaal dichtgedraaid wordt? elektrische apparatuur heeft als voordeel dat je elektriciteit op allerlei manier kunt opwekken en dus veel toekomstbestendiger is. sommige leverancier zijn ook al begonnen met het ombouwen van hun productielijnen voor gasapparatuur naar elektrische apparatuur.  

daarnaast biedt elektrische apparatuur zoals radiatoren voor verwarming het voordeel dat je ce verwarmingselementen veel flexibeler kunt plaatsen zodat je wellicht minder verbruikt omdat je verwarmd waar je bent en niet waar de buizen uit de vloer komen.