Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 27-10-2017 22:46:58
Geldzaken & Recht

Deurwaarder ivm tanken niet betaald

Beste,

toevallig contactloos gepind? het bedrag is net boven de €25 en dan moet de pincode ingetoetst worden. bent u misschien direct na het eerste piepje weggelopen? raar dat het pinnen niet gelukt is, de medewerker kan dan geen bon uitdraaien en zou direct moeten zien dat de betaling niet is gelukt. hoe is dit gegaan, heeft de medewerker bevestigd dat er betaald was?

als u direct bent weggelopen zonder te controleren of de betaling correct was verlopen, heeft de eigenaar van de pomp kosten moeten maken om u te achterhalen. in dat geval zijn de extra kosten dus terecht. als de pompmedewerker u het idee heeft gegeven dat u betaald hebt, dan kunt u hier via camerabeelden wellicht nog iets van terugzien en zo onder de extra kosten uitkomen. zeker als het een tankstation is waar u vaker komt, zal de eigenaar u hopelijk ter wille zijn. u zult vast nooit meer bij een kassa weglopen zonder bon!

succes!