Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 30-10-2017 12:58:02
Geldzaken & Recht

Deurwaarder ivm tanken niet betaald

Pin ingetypt en gecontroleerd ? dan dus ook een bonnetje gekregen of op zijn minst het aanbod daartoe, dat doet men niet voor niets.
dus bonnetje scannen en met de afwijzing van claim meesturen.
nix bonnetje gehad ? dan eerst bij uzelf te rade gaan.

verder: een incassobureau heeft net zo veel rechten als bello, de hond van de buren, gemuikorfd en aangelijnd: blaffen en grommen, maar bijten, zelfs krabben niet. een rechter beveelt te betalen, waarna een deurwaarder dat alsnog op kan eisen.
dus: eens met dat tankstation gaan praten. staat u op de video, dan kan men ook uw intentie tot betalen zien. dat om welke reden dan ook de techniek het af heeft laten weten, is dan niet uw probleem. indien u zich heel sterk voelt, zelfs de verletkosten via de rechter claimen.
staat u niet op de video als zodanig; dan heeft u een probleem, dat met het betalen van de kosten van het tankstation best op te lossen is. en anders avonturen, wat de rechter als billijk vindt.
als laatste: met stroop vangt men meer vleigen dan met azijn. is ook een veel kortere en goekopere procedure...

moraal van het verhaal: altijd het bonnetje meenemen en pas na enkele dagen eventueel weggooien...