Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AW
AWYeah28 - 30-10-2017 23:07:46
Garantie & Verzekeringen

Kapotte tv gekocht bij mediamarkt

Beste cemdemirci,

als ik het goed begrijp, wilt u dat mediamarkt onderzoekt bij wie de televisie stuk is gegaan. maar hoe zou dat onderzoek plaats moeten vinden? als het panel is gebroken kan dit natuurlijk zowel bij u als in de winkel zijn gebeurd. als ik een nieuwe televisie koop en die per ongeluk tijdens het plaatsen laat vallen, tja, dan zou ik ook kunnen proberen op deze manier een nieuwe te krijgen.

maar we gaan er natuurlijk vanuit dat u te goeder trouw bent, en in dat geval is dit een bijzonder vervelende situatie. is de doos onbeschadigd? als het panel in de doos is gebroken zou je verwachten dat de doos ook een tik heeft gekregen en op zijn minst ergens ingedeukt is. als de doos beschadigd is zouden er misschien camerabeelden kunnen worden bekeken om te zien of u met beschadigde doos de winkel hebt verlaten. in dat geval kunt u redelijk aannemelijk maken dat de televisie waarschijnlijk al beschadigd in de doos zat. is de doos onbeschadigd, dan ben ik bang dat u een moeilijke zaak hebt.

u kunt altijd contact opnemen met uw plaatselijke juridisch loket om te vragen naar uw rechten en voor hulp bij dit geschil.

sterkte en succes!