Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
movyla50 - 10-11-2017 14:27:11
Huishouden & Energie

Miele wasmachine of toch goedkopere beko

Mijn moeder en ikzelf hebben al jaren beko, voldoet uitstekend, zelf heb ik net een nieuwe wasmachine gekocht van beko koolborstelloos ! dit is.nl een een leuke kostenpost de koolborstels (mocht je niet zelf kunnen repareren)
dus wij gaan geen machine met koolborstel meer kopen.
de prosmart wasmachine,s heeft een prosmart inverter motor. op deze motor krijg je 10 jaar garantie. de prosmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling en heeft een speciale aquawave technologie trommel.
het element heeft een speciale coating waardoor deze ook langer schijnt mee te gaan en ongevoeliger voor kalkaanslag.
mijn vaatwasser is ook van beko, voldoet ook uitstekend.
het materiaal is van lichtere kwaliyteit ,maar als je daar normaal mee omspring moet dat geen probleem zijn.
1 minpuntje van de beko wasmachine,s er blijft na het wassen wat water in de rubbers achter, maar daar halen wij gewoon even de handoek over.