Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 09-12-2017 11:37:00
Geldzaken & Recht

Hoelang heb je de tijd om paypal terug te betalen?

Beste rickh,

geen probleem, u bent niet de eerste en vast ook niet de laatste die meer dan eens dezelfde vraag stelt door een storing.

als u geen saldo op uw paypal rekening hebt zal paypal het geld van uw gekoppelde bankrekening afschrijven. als u daar ook geen saldo op hebt komt u rood te staan. vult u dit negatieve saldo niet binnen enkele dagen aan, dan zal de bank de betaling terugboeken. al deze tijd komt de betaling niet aan bij de leverancier waar u besteld hebt, die u dus aan het benadelen bent. paypal is niet bedoeld om uitgestelde betaling te krijgen. in de voorwaarden kan ik geen duidelijk antwoord vinden, maar ik weet van amerikaanse bedrijven dat zij erg snel overgaan tot het in rekening brengen van extra kosten en dat dat flink in de papieren kan lopen.

zorg dus snel voor voldoende saldo, dit kan ook door vanaf een andere rekening uw paypal-saldo aan te vullen tot het benodigde bedrag. en probeer in de toekomst een leverancier te vinden die zelf uitgestelde betaling aanbiedt.

succes!