Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 10-01-2018 15:15:10
Geldzaken & Recht

Opgelicht

Ziet er allemaal normaal en serieus uit ...

hoe kan ik mijn beloningen inwisselen?

om de lijst met alle beloningsopties te zien, gaat u naar onze https://www.waardevollemening.nl/rewards.html" target="_blank"> beloningspagina .


om uw beloningen op te vragen moet u inloggen op uw account van waardevolle mening. als uw balans € 10 (of meer) bedraagt, kunt u een beloning claimen.


voor de beveiliging van uw gegevens is het nodig dat u, voor het inwisselen van een beloning, uw account verifieert aan de hand van een voor de regio geldig telefoonnummer.


nadat u uw mobiele telefoonnummer heeft ingevoerd, sturen we u een validatiecode toe. deze moet u invoeren om een beloning te kunnen inwisselen. deze stap is bedoeld om uw gegevens extra te beveiligen en uw account en beloningssaldo te beschermen. we zullen uw gegevens niet met derden delen of voor marketingdoeleinden gebruiken.


let op: wil je meer dan één beloning verzilveren binnen in een periode van 7 dagen, dan kun je voor iedere transactie worden gevraagd dit verificatieproces opnieuw te doorlopen/

contact opnemen of nog even geduldig afwachten ... ik zie nergens iets van een oplichting!