Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 10-01-2018 19:48:45
Computers & Telefonie

Zwart beeldscherm na windows update

Er worden veel problemen gemeld. blijkbaar vooral bij amd processors, maar ik had ook problemen met een intel cpu, dat de wifi adapter niet meer werkte na de update. nadat ik de januari rollout verwijderde was alles weer ok. een vorm van driver probleem dunkt me. een beeldscherm is ook een randapparaat dat een driver nodig heeft. 

in dit geval zou ik eens proberen via de hdmi poort (of vga poort) een tv of beeldscherm aan te sluiten en kijken of die beeld geeft. (misschien windows+p enkele keren indrukken)
als je geen beeld hebt, is het nl lastig om iets te doen.

een optie nog: accu er uit, stekker er uit, dus volledig stroomloos maken, en dan de aan/uit knop 20 seconden ingedrukt houden. alles weer aansluiten en weer aanzetten. 
hier heb je in ieder geval geen beeld voor nodig om te proberen.