Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 12-01-2018 21:10:47
Computers & Telefonie

Muis laptop werkt niet meer

Kijk eens naar het stuurprogramma van de grafische kaart. ik had ook het probleem van een niet goed werkende muis na de update naar versie 1709 van w10.
verschillende muizen geprobeerd zonder resultaat. uiteindelijk een oudere driver van de grafische kaart geïnstalleerd en toen was het probleem voorbij. eventueel de standaard microsoft basic driver installeren. deze werkte bij mij ook goed maar kan soms weer met andere zaken problemen geven. als je in apparaatbeheer naar de grafische kaart (of beeldschermadapter) gaat, klik dan aan dat je het stuurprogramma  "op mijn computer naar software zoeken" wil bijwerken, en dan "ik wil kiezen uit een lijst met stuurprogramma's op mijn computer". als je op deze laatste hebt geklikt, dan verschijnen misschien meerdere stuurprogramma's. neem daar dan de oudste (datum) van en kijk of deze het probleem oplost.
m.vr.gr.