Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 16-01-2018 00:05:19
Winkels & Webshops

Brand-online.nl

@brands-online.nl:

u geeft aan dat uw 'goede naam en eer' aangetast zijn.

"wij handelen in producten die wij internationaal af-fabriek op drophipconcept verhandelen als origineel. daarbij bieden wij geen originaliteitsgaranties enkel kwaliteitsgaranties "

en hoe denkt u dan over de 'goede naam en eer' van al die bekende merken, waarvan u (slecht afgewerkte) http://218.6.13.72:8118/categoryen_1062.html" target="_blank">imitatierommel uit china verkoopt?

"voor een prijsopgave voor de producten uit de catalogussenkunt u ons met berichten met een foto van het gewenste artikel."

wel een hele vreemde wijze van zaken doen. de klant moet wat van die imitatierommel van een chinese website uitzoeken om het vervolgens bij u eerst navraag te doen wat de prijs is en vervolgens dan wel of niet bestellen. waarom plaatst u niet gewoon alle artikelen met de prijzen op uw website?

daarnaast staan die foto's op een chinese website waarvan ik, als ik deze probeer te openen, een waarschuwing krijg om deze niet te openen, oftewel alle alarmbellen gaan aan: "de site is aangemerkt als een kwaadaardige site die mogelijk identieitsgegevens steelt, virussen op uw machine plaatst of andere schade toebrengt."

ik kan niet anders concluderen dat u de sch**t heeft aan de (echte) merken, zoals prada, louis vuitton, enz. enz.

laat iedereen gewaarschuwd zijn. ook voor het feit dat de koper niet vreemd op moet kijken als hij/zij helemaal niets ontvangt; dat vanwege het feit dat die rommel mogelijk door de douane in beslag is genomen!!

'goede naam en eer'...... wat een lachertje!