Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 24-01-2018 12:26:48
Geldzaken & Recht

Ing schaft tan code af.hoe moeten mensen zonder gsm betalen?

Ik ben 51 jaar, en geen oudere daarmee volgens mij.  heb een rekening bij ing en geen smartphone. het probleem heeft niets met ouderen te maken, maar met voorstellingsvermogen bij de ing. hoe kan een bank, waar ik indertijd naartoe ben gegaan vanuit de postbank, simpel omdat de ing de postbank heeft overgenomen, mij verplichten een smartphone aan te schaffen?
iedereen in nederland is verplicht een bankrekening te hebben anders kun je geen salaris ontvangen, geen betalingen verrichten, kortom niet deelnemen aan de maatschappij. een bank, zeker een grote als de ing, zal mensen voldoende in staat moeten stellen betalingen te verrichten. een appje op een smartphone lijkt me nogal een beperking.