Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mamamama - 24-01-2018 23:25:43
Geldzaken & Recht

Ing schaft tan code af.hoe moeten mensen zonder gsm betalen?

Ho,ho,matthijs, vergis je je niet? of hebt je het over ouderen van 85+?

van onze leeftijdscategorie, de 55+de 60-70gers hebben er voor 90% een smartphone of tablet met als men klant is, de ingbank ap. makkelijker bankieren bestaat niet. het is echt doodsimpel.
het zal misschien goed bedoeld zijn van je mathijs, maar je moet niet denken dat wij ouderen echt zo achterlijk zijn zoals jij doet suggereren in jouw artikel."kleine lettertjes, fijne motoriek, klein schermpje,moeilijk? er is immers keuze genoeg aansmartphones in alle maten inches. ik wordt dit jaar72 en heb zelf een 2e hands betaalbare i-phone 6s plus, over de breedte makkeljk en duidelijk te typen, of met 2 vingers vergroten,no problem. maar op alle smartphones is dat al idem en ook alles duidelijk en goed te begrijpen.

de papieren tan-code wordt door mij en vele andere leeftijd genoten al meer dan 10 jaar niet meer gebruikt. ouderwets en onhandig. toen kwam de tan-code per sms, wel iets beter maar via de ap waren alle tan-codes niet meer nodig!
en hoe kom je erbij dat wij ouderen alleen met een vaste telefoon bellen? wij zijn echt niet gisteren in de wereld geregend.
aanschaf smartphone of tablet voor ons ouderen een onzinnige zet?die apparatuur hebben we immers al jaren!! we hebben via w.app,sms of e-mail communicatie met onze kleinkinderen. we maken foto's en we internetten en bankieren ook al jaaaren!!. ik vind jouw relaas redelijk discriminerend jegens ons ouderen en geef je het advies om toch nog maar eens beter om je heen te kijken om tot andere inzichten te komen!!