Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ou
oudewouter - 26-01-2018 15:00:19
Geldzaken & Recht

Ing schaft tan code af.hoe moeten mensen zonder gsm betalen?

Matthijsb
wat een kletskoek. 
als je gebankierd hebt en je klikt rechts onder op het "terugpijltje" staat er direct: u bent uitgelogd, dus dan kan niemand er meer bij zonder in te loggen.
als je gaat bankieren kijk je wel even naar het "slotje"  of het een veilige verbinding is.  er worden ook zinloze opmerkingen gemaakt over hacken, nou , dat kan bij iedere computer ook, dus dat is geen enkele reden om tegen te zijn.  ik vind het trouwens wel typerend, al dat gez**k over de ing app. "aantasting van de privacy "".  laat me niet lachen. het gros van de reaguurders hierboven zet , zoals de meeste gebruikers, hun hele hebben en houden op internet, twitter, facebook, etc.  en maar zeuren. laat me niet lachen!