Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fo
Fonsie321 - 02-02-2018 15:43:19
Geldzaken & Recht

Incassocenter / invorderingsbedrijf

En ook ik heb problemen met invordersbedrijf / incassocenter / moneyfirst.

ik kreeg nog geld terug van een bedrijf die elke keer maar beloofde dat ik het geld terug krijg binnen een termijn, na veel beloftes en niet nakomen heb ik een incasso bureau ingeschakeld. mail gestuurd naar invorderingsbedrijf, en kreeg al snel een reactie van incassocenter bv.
ze vertelde mij dat ze me graag wouden helpen om mijn geld terug te krijgen, nog telefonisch contact met ze gehad, en allemaal heel vriendelijk. en ze gingen meteen "aan de slag."
al na een paar dagen belde ze mij terug, en vertelde mij dat het bedrijf absoluut niet zou gaan betalen. (telefonisch contact + briefen gestuurd) en incassocenter wilde dan ook een dagvaardprocedure starten. ik vertelde dat ik er nog even over na moest denken.
maar gelijk kreeg ik een factuur binnen van 250 euro om een dagvaardprocedure te starten. ik had nog wat vragen over de dagvaardprocedure en belde naar incassocenter bv.  maar aantal keer gebeld maar krijg geen contact, volgende dag weer een paar keer geprobeerd nog steeds wordt er niet opgenomen, na nog een aantal keer te bellen kreeg ik dan eindelijk iemand aan de telefoon. en de persoon die ik wou spreken was niet aanwezig, gevraagd of hij me wou terug bellen, maar niet gebeurd. mail gestuurd om contact met mij op te nemen. na een paar dagen krijg ik een mail dat ik niet bereikbaar ben en ik terug moest bellen... nou je raad het al, krijg geen contact.

ik vertouwde het voor geen kant en heb het bedrijf maar gebeld waar ik nog geld van kreeg. heb ze gevraagd of ze iets van een incassobureu hadden gehoord. brief / telefonisch contact. maar nee ze wisten helemaal van niks. en het mooiste is nog......ze vertelde mij dat ze mij wel zouden terugbetalen!! en ja hoor.... binnen een paar dagen had ik mijn geld op mijn rekening, terwijl incassocenter mij vertelde dat het bedrijf absoluut  niet zou gaan terugbetalen!!!

incassocenter geprobeerd te bellen, en natuurlijk geen gehoor. toen maar een mail gestuurd met het hele verhaal, en dat ik graag zou willen weten met wie incassocenter contact heeft gehad, en ik graag de brieven wilde zien.
en natuurlijk geen reactie, maar alleen een mail met factuur van 100 euro...

deze oplichters hebben helemaal niks uitgevoerd! en toch nog geld vragen!!  het zijn grote leugenaars en totaal niet bereikbaar.
ik krijg nu een rekening van "moneyfirst bv"  met een verhoogd bedrag van 140 euro, binnen 5 dagen betalen anders wordt er een procedure gestart.
incassocenter / invorderingsbedrijf / moneyfirst bv horen allemaal bij elkaar! en allemaal oplichters!! ik sluit me graag bij jullie aan om deze malafide bedrijfen te stoppen!!

heeft er iemand nog suggesties? dan hoor ik het graag.