Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 03-02-2018 12:54:06
Geldzaken & Recht

Is geld in deposito bij savedo {imprebancas.p.a. veilig

Tenslotte nog 36 ervaringsberichten over saveda- duitsland ... https://www.kritische-anleger.de/savedo/erfahrungen/3058/" target="_blank">hier

https://www.kritische-anleger.de/savedo/erfahrungen/3058/

inderdaad blijken er hier dus moeilijkheden te ontstaan op het moment dat de (al gedateerdere) deelnemers hun belastingformulier gaan invullen. engelse teksten, ontbrekende belastingnummers, moeizame correspondentie èn ... slechts  15% bronbelastingteruggave zoals ook in het verdrag met nederland staat!

inmiddels valt mij ook nog op, dat er deposito's aangeboden worden met renteverrekening die pas op het eind van de rit zijn en niet jaarlijks. dat maakt wel een essentieel verschil bij een tienjarige looptijd. oppassen dus!

ik neig bij complexere vragen om soms tot aan het gaatje te gaan ... anderen noemen dat al snel 'gezeur'. maar gezien de wens om bij vermogen niet te willen interen is het zoeken naar alternatieven begrijpelijk. de markt speelt hier handig en niet altijd met volledige informatie op in. uiteindelijk heeft mijn contrahent @tijger1 gelijk:  'iedereen moet het zèlf weten'.

ik wens de vraagsteller succes met dit italiaanse avontuur en hoop hier nog eens een feedback te kunnen lezen.