Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dokun
dokun - 14-02-2018 15:02:52
Computers & Telefonie

Router

U mag er van uit gaan dat de normale gebruiksduur van de router langer is dan 13 maanden.

het doet er helemaal niet toe of de "garantie" verlopen zou zijn want dat is het niet. u kunt in iedergeval 24maanden de garantie aanspreken. maar in veel gevallen dus ook langer, ivm de te verwachten gebruiksduur van het artikel.

ik heb nu niet genoeg tijd om dat voor u uit te pluizen. u kunt het best zelf even kijken op consuwijzer.nl     https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie

als u er zelf niet uitkomt kunt u ook gewoon even met ze bellen op 088 0 70 70 70
ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30. bellen naar een 088-nummer kost hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. aan consuwijzer zelf betaalt u niets extra.

 ik ga er van uit dat u het defect niet zelf heeft veroorzaakt, maar dat het aan de router ligt. u heeft dan  in iedergeval recht op reparatie, dat is zeker!