Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-02-2018 17:19:25
Vrije tijd & Tuin

Waarom mogen we niet ruilen bij intertoys?

Als u brandstof nodig heeft, moet de pompbediende dan eerst controleren of u wel de juiste slang pakt? als u appels wilt kopen moet de groentemannen met u meelopen om te zien dat u geen peren pakt? en als u niet weet of u euro 95 of met een toevoeging moet hebben, of als u het verschil niet weet tussen de verschillende appels, dan vraagt u dat na.

overigens mis ik wel wat in uw verhaal. u vraagt voor 15 euro aan fifa en krijgt het voor een playstation. het klinkt apart dat een verkoper u ongevraagd dit geeft. zeker vanwege de hoeveelheid verschillende kadobonnen wordt er altijd gevraagd voor welk apparaat het is. heeft uw partner niet zelf toevallig het verkeerde apparaat doorgegeven? als ik bij de primera bv vraag om een kadobon krijg ik ook geen willekeurige uit het rek met wel 100 verschillende bonnen.