Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pa
PatriciaDonna - 16-02-2018 20:26:47
Huishouden & Energie

300% meer betalen aan energie, ik wil van de slimme meter af,

Als mijn vorige meter, in mijn oude tochtige huis kapot was, dan was dat irrelevant geweest. de teruggaves waren gebasseerd op de standen in het nieuwe geisoleerde huis met een slimme meter die daar al zat toen ik erin kwam.
als de meter zo slim is en ik heb niets veranderd in het gedrag van mijn verbruik, hoe kan het dan dat ik nu 300% meer verbruik? tevens, ter aanvulling, is mijn voorschot verlaagd na de teruggaves van 2 jaar 700euro. ik heb met ze gebeld hierover en de standen klopten toen, maar volgens hun klopt deze nu ook. ik verbruik weinig water, ik kook namelijk zelden. ik eet namelijk rauw vooral. douchen doe ik als elk ander normaal persoon. en de verwarming gebruik ik nauwelijks. kortom, de standen van alle jaren zouden moeten kloppen volgens de energiemaatschappij!