Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jankie - 17-02-2018 15:52:31
Vrije tijd & Tuin

Waarom mogen we niet ruilen bij intertoys?

De vraag is helemaal of uw vrouw zelf een kaartje uit een schap heeft gepakt of alleen om €15 aan punten heeft gevraagd bij de verkoopster.

als zij zelf een kaartje uit een schap heeft moeten pakken en met haar (waarschijnlijk) schaarse kennis van game consoles een willekeurig kaartje met fifa-punten heeft gepakt, dan ligt de schuld volledig bij haar.

als zij daarentegen naar de kassa is gelopen en daar de verkoopster om €15 aan fifa-punten heeft gevraagd, dan zou de verkoopster moeten hebben geweten dat er meerdere soorten zijn. die verschillende soorten zijn niet onderling uitwisselbaar, dus zijn het verschillende producten. zij had in dat geval moeten vragen om welke van de producten het ging.

als de tweede situatie het geval is, dan zouden excuses inderdaad gepast zijn.