Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sp
Spits automotive BV - 20-02-2018 10:54:11
Auto & Vervoer

Zeer slechte ervaring spits automotive

Goedendag heer van rooij,

als het goed is, is uw kwestie inmiddels opgelost en heeft u uw aankoopbedrag al terug mogen ontvangen.
onze administratie heeft u hiervan een bevestiging gestuurd.

graag wil ik aangeven dat meer dan 95% van onze bestellingen gewoon binnen 1 dag geleverd wordt als dat ook weergegeven staat. soms komt het voor dat door een voorraadfout of ander probleem het product niet binnen 1 dag geleverd kan worden. wij bieden vervolgens altijd netjes aan dat deze wel vanaf een ander punt verzonden kan worden waardoor deze alsnog de volgende dag bij de klant is (wij maken dan vaak verlies op deze order om zo de klant tegemoet te komen). ook wordt aangeboden om te wachten en wordt de verwachte levertijd vermeld.

zoals gezegd komt dit gelukkig niet vaak voor en delen klanten die het hier niet mee eens zijn, hun mening online. wat overigens hun goed recht is.

onze intentie is altijd om voorvallen als deze goed op te lossen en ik wil u dan ook uitnodigen om een dag mee te lopen zodat u kunt zien hoe het er bij ons aan toe gaat. 
tenslotte wil ik nog ons excuus aanbieden voor de vertraging van de retourstorting, dit wordt intern besproken zodat dit niet meer voor kan komen.

met vriendelijke groet,

rick van wilden
spits automotive bv / auto-katalysator.nl