Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 04-03-2018 12:45:40
Winkels & Webshops

Wie is stichting foundation docdata

Hallo hunthum42 , 

lees deze klacht , en het antwoord van docdata payments , klik op de rode regel .

https://www.klacht.nl/stichting-foundation-doc/" target="_blank">https://www.klacht.nl/stichting-foundation-doc/ 

docdata payments is de grootste nederlandse internet payment service provider (psp). meer informatie over docdata payments kunt u vinden op http://www.docdatapayments.com/" target="_blank">www.docdatapayments.com. payment service providers helpen websites om hun betalingsverkeer af te handelen, u kunt het vergelijken met de kassa in een gewone winkel. bij veel webwinkels wordt aangegeven welke payment service provider er gebruikt wordt, omdat bij bepaalde betaalmethoden de naam van de psp op het bankafschrift zichtbaar is.

wanneer u docdata (of stichting foundation docdata payments) op uw bankafschrift ziet staan heeft een website aan docdata payments gevraagd om het geld namens de website te incasseren, vandaar de naam docdata op uw bankafschrift. docdata payments gaat ervanuit dat de website daadwerkelijk uw toestemming heeft gekregen voor een afschrijving, wanneer dit onjuist is horen wij dit graag, en zullen dit met de betreffende website overleggen. 

wanneer u vragen heeft over de transactie, bijvoorbeeld voor welke website deze is afgeschreven, kunt u contact opnemen met de klanten service afdeling van docdata payments:

dit kan per email op: support@docdatapayments.com
of via internet: https://support.docdatapayments.com/index.php" target="_blank">https://support.docdatapayments.com/index.php 

vermeld bij uw vraag aan docdata payments in ieder geval de datum, het bedrag en de exacte tekst en/of referentie van de afschrijving. 

wanneer u vragen heeft over het bestelde product kunt u zich direkt tot de winkel richten, zij blijven verantwoordelijk voor de service over hun product.