Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 13-03-2018 15:38:47
Winkels & Webshops

Goossens wonen bed besteld en nu is deze in de actie .

U krijg wèl wat u had besteld ...

natuurlijk is dit zuur voor u, maar evenzo natuurlijk loopt een aktie van-tot met een reden.

ketens hebben daar verder niet veel  moeite mee en webcares verwijzen noncharlant naar de aktieweken. maar misschien hoort goossens tot die bedrijven die een coulance-regeling hebben voor pechvogels zoals u. ik heb daar in ieder geval elders positieve ervaring mee.

tip-1: stuur een nette brief naar uw filiaalmanager, die dan moet beslissen of hij € 180,- minder wil verdienen of ... stel zèlf op voorhand voor dat u het verschil wilt delen. hij € 90,- en ú € 90,- ?

tip-2: stuur een nette brief naar uw filiaalmanager en vraag geen geld terug, maar om een tegoedbon alvast voor een volgende bestelling?

tip-3: geef beide alternatieven aan ... en laat de manager beslissen. grote kans, dat hij/zij dan tenminste niet meer nee zegt.

nb. alleen de filiaalmanager is aan te schrijven (vraag vooraf naar zij/haar naam). het hoofdkantoor en de webcare gaan daar niet over.