Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Eldien - 15-04-2018 01:07:03
Geldzaken & Recht

Geluidsoverlast ‘s nachts flat.

Hallo! allemaal ten eerste bedankt voor het reageren! ik had misschien wat meer informatie kunnen geven, maar ik was heel moe. 
1. ja zowat alle mensen die woonachtig zijn aan “mijn” helft van mijn flat horen het gebonk,wij staan ook geregeld op de gang ‘s avonds.
2. verwarmingsbuizen zijn nagekeken en zelfs een soort geforceerd om te kijken of het geluid hetzelfde zou kunnen zijn, komt niet in de buurt. 
3.cv ketel en wasmachine zijn door de verhuurder ook afgestreept. aan de hand van de geluidsopname en politie ( er stond vannacht ineens politie aan mijn deur) hebben hun geconstateerd dat dit door een mens veroorzaakt word. maar omdat na 2 keer bonken en dan een tijd niks kon de politie niks doen. 
4. ook in de zomertijd vind dit plaats. bij houden wanneer iedereen op vakantie is, is praktisch onmogelijk omdat het vrij groot is, en de mensen hier weinig contact hebben met elkaar. 
5. zelfs oordopjes werken helaas niet. mijn partner heeft voor zijn werk aangepaste oordopjes maar buiten dat het een harde bonk is, is er ook last van een lichte trilling. 

het erge vind ik dat de woningbouw er niks aan wil/ kan doen. wij moeten inderdaad de gang op gaan en maar gaan uitzoeken wie het is. maar wij komen er niet uit. lijkt mij toch dat hun apparatuur kunnen aanschaffen om te kijken waar het vandaan komt? o mag ik dit als huurder niet eisen?