Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ervaringen met seniorenvoordeelpas?

beste j. minekus,

bedankt voor uw bericht via het forum van kassa. wij vinden het zeer vervelend om te horen dat u niet de verwachte korting heeft gekregen waar u op hoopt. wij proberen altijd zeer duidelijk te zijn in onze communicatie zodat er geen misvertanden onstaan over onze aanbiedingen. naar aanleiding van eerdere feedback hebben wij daarom de partners opgesplits in twee categoriën: lokaal voordeel en webwinkels. in het overzicht van lokaal voordeel ( https://seniorenvoordeelpas.nl/lokaalvoordeel/ ) kunt u per stad zoeken welke aanbiedingen geldig zijn. wij breiden dit aanbod dagelijks uit zodat u ook in minder dichtbevolkte gebieden gebruik kan maken van onze pas. alle web-aanbiedingen kunt u vinden op https://seniorenvoordeelpas.nl/partnerslijst/. bij de winkels in deze lijst kunt u terecht voor korting op uw online aankopen. als u dus niet in de buurt van een grotere stad woont dan kunt u gebruik maken van deze online aanbiedingen! wij hopen dat het zo duidelijk is voor alle (non) pashouders.

bij elke partner in ons systeem is een kortingsbedrag of percentage gepubliceerd op de partnerpagina. daarnaast vermelden wij ook altijd waarop de korting geldig is, zoals bijvoorbeeld tuinmeubels. mocht hier onduidelijkheid over bestaan dan kunt u altijd mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl of bellen tussen 17:00 en 21:00 naar 085-0700 900. wij helpen u graag verder.


 


met vriendelijke groet,


erik


team seniorenvoordeelpas