Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 14-05-2018 20:01:19
Voeding & Gezondheid

Heeft er iemand ervaring met eco slim? is dit echt een product van dr. oz?

Uiteraard is dit een website waarbij een klant in spe belazerd wordt.

het begint al met de volgende onzin:
  en 

wedden dat de teller om 00.00 uur weer opnieuw begint af te tellen!?! dat is dus al pure misleiding; keihard gelogen!!
als met dit simpele telwerkje al gelogen wordt, hoe zit het dan met al die rommel die zij verkopen?

en denkt u werkelijk dat onderstaand één en dezelfde persoon is....?? zo ja, dan gelooft u waarschijnlijk ook nog in sprookjes.
hoe houdt men iedereen voor de gek, m.a.w. misleiding!!

daarnaast zet ik hele grote vraagtekens of dat wat zij proberen te verkopen, überhaupt wel een 'geneesmiddel' is c.q. mag heten!?!



ik heb deze website aangemeld bij consuwijzer, en dan met name door/voor het gebruik van het woord: 'geneesmiddel'.

ook maken zij gebruik van zogenaamde stockfoto's. een mooi voorbeeld hiervan is:
op hun http://nl.ecoslimmer.pro/azyxksnyvu/tyuydtbwjdro81h/?ap=-1&esub=-7ea5qcqifrc6tjgedyi8duzmdbjoz1hwpbaadeqkkeqeib25smqaa&al=30164#init" target="_blank">website wordt zij 'olivia stans' genoemd. maarrrrr.... klik ' https://it.depositphotos.com/23414666/stock-photo-smiling-medical-doctor-woman-showing.html" target="_blank">hier ' eens. een stockfoto dus...... en helemaal geen 'olivia stans'.

ook leuk om te zien dat de handtekening () van de zich noemende 'olivia stans' ook behoort aan ene 'реутова н.а' (klik ' http://mebel-bereginia.ru/v-samtredia" target="_blank">hier '):
   of zou die handtekening van ene 'afanasyeva svetlana' zijn?? klik ' https://black-mask.ru.com/" target="_blank">hier ' maar eens.

ach ja...... uiteraard weten de meesten dat men gigantisch voor de gek wordt gehouden en dat 'liegen en bedriegen' hoog in het vaandel staat bij dit soort lachwekkende websites.

dus ts, trap er niet in. als er met dit soort zaken al keihard gelogen wordt, hoe zal het dan niet met al die rommel zijn..........?
niet aan beginnen!!