Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-05-2018 15:03:18
Huishouden & Energie

Rekening montage en voorrijkosten bij vervanging onderdeel fabrieksfout

Hallo stuera ,

als het gaat over een nefit ketel , lees dan deze informatie eens door , klik op de rode regel .( klik links in het rijtje op veelgestelde vragen ) 

https://www.welkombijnefit.nl/nl/topline" target="_blank">https://www.welkombijnefit.nl/nl/topline 




krijg ik de kosten voor het vervangen van defecte onderdelen vergoed?






de brander die moet worden vervangen wordt kosteloos ter beschikking gesteld door nefit. het vervangen gebeurt in principe tijdens de eerstvolgende reguliere onderhoudsbeurt. heeft u geen onderhoudscontract dan rekent u dus alleen de onderhoudswerkzaamheden met uw installateur af zoals gebruikelijk. heeft u een onderhoudscontract, dan zijn de arbeidskosten en voorrijkosten van de installateur normaalgesproken inbegrepen.


constateert uw installateur tijdens het onderhoud dat er ook andere onderdelen moeten worden vervangen, dan is de hierop geldende garantietermijn van toepassing. voor topline geldt: 15 jaar op de warmtewisselaar (de eerste 5 jaar inclusief arbeidsloon en voorrijkosten, daarna alleen de materiaalkosten) en 2 jaar op alle overige onderdelen. heeft u een verlengde garantie afgesloten bij uw installateur, dan gelden de verlengde termijnen. tot en met 31 december 2018 geldt voor het vervangen van een defecte warmtewisselaar van uw topline toestel uit 2006 tot en met 2009 een coulanceregeling. er worden geen voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.