Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
allegro_16 - 20-05-2018 17:50:32
Elektronica & TV

Biedveilingen.nl

Qua kansspel, want meer is het niet, voel ik me niet opgelicht. ik wist waar ik mijn geld instak en dat het een risico is, er is een winkans, net als bij de lotto. het enige is dat de uitslag natuurlijk wat meer gemanipuleerd word. door nieuw bieders, al dan niet echt, en door de systemen van biedveilingen.nl.

waar ik wel moeite mee heb en opgelicht: als je betaald voor een bepaald pakket aan credits, met voordeelcode, dat je dan niet krijgt wat wordt geadverteerd.
in mijn geval kreeg ik in beginsel al te weinig, en nadat niet won, kreeg ik te weinig credits teruggestort (onderdeel van de actiecode).

toen dat 3 dagen achter elkaar gebeurde en mijn credits elke dag minder, heb ik elk van die 3 dagen gemailed zonder reactie..

toen een review geplaatst op trustpilot.com, en verdomd, de volgende dag was mijn account op biedveilingen.nl verwijderd en mijn saldo dus gestolen.

nog een paar uur later was mijn review gerapporteerd als "ongewenst" en dus onzichtbaar. (hun manier is het belongen van positieve reviews met credits en het rapporteren van negatieve). 
na een aapassing van mijn kant en beoordeling door trustpilot was de review vervolgens herplaatst.. om 12 minuten later weer gerapporteerd te worden door biedveilingen. vervolgens is trustpilot nu een onderzoek van biedveilingen aan het doen, want ook zij vonden dat, icm met mijn info betreffende review manipulatie, erg verdacht..

ook heb ik inmiddels aangifte gedaan bij de politie van diefstal en oplichting: mijn credits waren nog bijna een maand geldig; ik zou alles tot ik winst had elke dag retour moeten krijgen, wat niet gebeurde.. maar nu heb ik helemaal niets meer.

er zullen best winnaars zijn, maar als ze gebruik maken van zulke oneerlijke praktijken, zou ik het risico niet nemen.

oplichters en scammers pur sang!

p.s: tot op heden geen reactie op mails aan hen of op de reviews.