Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 25-05-2018 23:46:48
Winkels & Webshops

Opgelicht door gamefame.nl

Toch snap ik het niet. waarom zou je een tweedehands spelcomputer kopen? je hebt geen idee wat er mee gebeurd is. ik vind 219 euro erg veel voor een tweedehandsje. voor 288 vind je hem al nieuw bij een reguliere winkel. voor een kind van 11 is de eenvoudigste versie goed genoeg. een grotere harde schijf en uhd is alleen nodig voor de doelgroep van de ps4... eind twintig tot begin veertig.
er zijn ook niet heel veel spellen voor kinderen. ik weet niet wat hier bij zit en hoeveel controllers er bij zaten. maar als het aan mij lag, dan kocht ik liever voor iets meer een goede, dan een tweedehandse. er zijn ook goede winkels waar tweedehands spellen gekocht kunnen worden. gewoon stenen winkels. de spellen die daar verkocht worden zijn wel getest.