Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
viola de - 29-05-2018 17:02:14
Huishouden & Energie

Nsvo energie

Ik ben vandaag ook door ze gebeld. de persoon aan de lijn wilde wel even wat gegevens controleren dan kon hij een aanbod doen via de mail.
heb hem verzocht mij eerst maar eens een mail te sturen, zodat ik kon kijken waar ik mee te maken heb. dit kon hij allen doen als ik telefonisch wat zaken zou bevestigen. uiteindelijk heeft meneer zijn leidinggevende erbij gehaald. deze kwam met zelfde verhaal, vertelde daarnaast dat de opname van het telefoongesprek ter bescherming was, zo dat zij en ik daar op terug konden vallen als er iets niet klopt. wat wonderlijk is, want ik heb die opname dan niet, maar goed ik neem zelf al mijn gesprekken op dus heb het wel.
verder wisten ze te vertellen dat dit allemaal te maken had met de nieuwe avg wet. ik heb aangegeven geen akkort te geven en eerst eens uit te zoeken met wie ik te maken heb. vandaar dat ik hier ook uit ben gekomen.
ze gaan mij donderdag 31 mei terug bellen. dit zal dus voor niets zijn.
vreemde werkwijze!