Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 05-06-2018 19:37:27
Vakantie & Reizen

Vliegtuig annuleringsverzekering betaald niet uit na overlijden tante

Bij een annuleringsverzekering wordt er doorgaans niks vergoed net als bij een reisverzekering. ooms en tantes zijn geen 1e of 2e graads familie


wat vergoedt de annuleringsverzekering?

als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten, heb je in dit geval meestal recht op vergoeding. de vergoeding hangt af van de situatie en welke kosten je hebt gemaakt. 


reis vooraf annuleren

als je de reis vooraf moet annuleren, dan is dit gedekt onder de https://www.hoyhoy.nl/reisverzekering/veel-gestelde-vragen/annuleringsverzekering/" target="_blank">annuleringsverzekering. vanuit die verzekering wordt je hele reis vergoed. voorwaarde hierbij is dat het overlijden van je opa of oma – of een ander familielid van de 1e of 2e graad – onvoorzien was op het moment dat je de annuleringsverzekering afsloot. het is ook belangrijk dat je de annuleringsverzekering binnen maximaal 7 dagen nadat je de reis boekte, hebt afgesloten. anders kan het zijn dat je niet verzekerd bent voor annulering van je reis.