Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 30-06-2018 10:19:49
Computers & Telefonie

Wot ( web of trust )

Hallo marita5
heb dit gevonden:
https://support.google.com/chrome/forum/aaaap1kn0b0oljabm3mqrk/?hl=en" target="_blank">https://support.google.com/chrome/forum/aaaap1kn0b0oljabm3mqrk/?hl=en

wanneer een chrome-extensie uit de winkel wordt verwijderd, kan de ontwikkelaar van die extensie vervolgens een nieuwe versie indienen die niet in strijd is met de chrome web store-voorwaarden. als die nieuwe versie gereed is, kunnen ze deze op zijn winkeldashboardpagina indienen. omdat ze echter het chrome web store-programma schenden. deze extensie krijgt ook een handmatige beoordeling door een medewerker van google om te controleren of deze voldoet aan de chrome web store-richtlijn (die 48 uur duurt). als dit ok is, ziet u de chrome-extensie terug in de winkel.

dus de wot chrome-extensie is nu veilig.