Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ap
appelperzik - 13-07-2018 11:12:13
Garantie & Verzekeringen

Haarscheuren in velg fiets

Meerdere beurten. heb ik al gemeld bij het bovenstaande.
ik fiets elke dag naar mijn werk. 20 min heen en 20 min. terug. 4 km heen 4 km terug in rustig tempo en kuilen vermijdend en onregelmatigheden vermijdend. 
ja iemand dacht maar van 1 beurt en dat nemen de volgende lezers dan ook aan. raar!

echt regelmatig onderhoud en de meest recente in januari 2018 met een extra stevige antilekband uit voorzorg! blijkbaar word dit geinterpreteerd als 1 onderhoudsbeurt in 4 jaar?????
fiets staat binnen in een schuur en op mijn werk in een afgedekte fietsenstalling. ik poets hem regelmatig en daarom vallen onregelmatigheden mij heel snel op.
de fiets mag ook geen vreemde geluidjes maken. in januari had ik een swiepertje gemeld, extra geld betaald voor uitbalanceren en een nieuwe spaak en de onderhoudsbeurt. 85 euro
 daarna kwam het swiepertje weer terug en de scheurtjes. de fietsenmaker vertelde me dat het zwiepertje door het remsysteem komt en geen kwaad kon.

op een gegeven moment is het op een neer fietsen naar de fietsenmaker genoeg. veel pech met mijn fiets gehad.
*geluidje voorwiel meteen bij eerste gebruik na aankoop fiets : 1e actie remsysteem vervangen, , 2e actie ook iets met de trappers 3e actie daarna het voorwiel en de accu .
*binnenband die gescheurd was aan de velg kant nog kort gebruik van de fiets? niet logisch dus.

die dingen zijn allemaal al gebeurt binnen de garantie periode en nu na de garantie. rammel voorwiel kwam regelmatig terug. gelukkig nu weg. nu
*een scheurende velg en weer een swiepertje in het achterwiel

velg is besteld weer extra kosten. .

echt een gazelle pech fiets.!!!